avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna! Nu stiu ce sa mai fac. De aproape 3 luni de zile ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna! Nu stiu ce sa mai fac. De aproape 3 luni de zile nu ma ...

Buna! Nu stiu ce sa mai fac. De aproape 3 luni de zile nu ma pot oprii din tusit . Sincer eu cred ca este o alergie dar am luat foarte multe pastile de alergii si tot nu ma pot oprii. Daca ma puteti ajuta , ce ar trebuii sa iau sau sa fac?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:22, 23 Aprilie 2024
Doctori ,sfaturi pt sanatate găsiți pe alte forumuri aici consulta numai ,,doctori" în drept..Ce puteți sa faceți este sa mergeți la un spital /policlinica/medic de familie,sa urmați un tratament cu medicația prescrisa etc.Dr google și av google nu pot sa înlocuiască specialiștii...
Daca cautati leacuri pe internet n-o sa va vindecati.
Trebuie sa consultati 2 medici de specialitati diferite, un pneumolog si un alergolog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru ... A Vlad A Vlad Buna ziua, Am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru care mi-a prescris medicamente care nu erou tocmai compatibile intre ele. Am semnalat ... (vezi toată discuția)
Pot redeschide un proces penal? alexandru_z alexandru_z Daca in anul 2011 am depus o plangere penala pentru fapte de malpraxis, unele dintre ele nu le cunosteam atunci. Dosarul a fost tinut la sertar cativa ani, ... (vezi toată discuția)