avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna. Am o prietena care are 2 copii si vrea sa plece ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna. Am o prietena care are 2 copii si vrea sa plece de acasa ...

Buna. Am o prietena majora care are 2 copii si vrea sa plece de acasa , parintii ei o vor da disparuta. Poate sa mearga la politie sa spuna ca a plecat de buna-voie?
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2024
Tashandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:04, 28 Aprilie 2024
Poate pleca.oricand,oriunde,cu oricine nu are nevoie de acordul nimănui deoarece este majora.Nu e nevoie de acordul,binecuvântarea,anunțarea politiei astea sunt legende urbane.Parintii răspund pt declarații false ...
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 18 ani si vreau sa plec de acasa Cristina1506 Cristina1506 Buna ziua! Am implinit acum 4 luni varsta de 18 ani. Am de mai mult timp neintelegeri in familie si vreau sa plec. In urma cu 2 luni am plecat iar parintii mei ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu AlexAndrei12 AlexAndrei12 Buna ziua! Daca o persoana majora pleaca de acasa, fara sa le spuna parintilor, iar acestia o declara disparuta, cum va proceda politia? Daca persoana ... (vezi toată discuția)
Am plecat de acasă și sunt amenințată să mă întorc TheOtherDragon TheOtherDragon Sunt înfiată de niște părinți abuzivi și violenți. De 10 zile am plecat de acasă la o prietenă. Părinții mei adoptivi m-au amenințat că dacă nu ... (vezi toată discuția)