avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am o banca pe care nu am platit si daca am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am o banca pe care nu am platit si daca am cumparat ...

Buna ziua am o banca pe care nu am platit si daca am cumparat o banca cu banii dela fata mea banca poate să-mi ia casa. Multumesc
Nu ati zis, platiti rate, nu ati mai plătit din 2014, sunteti in executare silita?
Datoria nu e mare și va poate pune poprire pe pensie. Daca nu ati mai plătit de 3 ani minim și banca nu a facut nimic sa recupereze, puteti invoca prescriptia în caz ca se ajunge la executare silita.
Exista posibilitatea sa fiți executata pe bunul imobil.Atunci când o sa primiți acte de executare din partea executorului mergeți de urgenta la avocat.Nu era un capăt de tara dacă pe lângă zecile de mii de euro plătite pt casa achitați și datoria ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa renunt la apartament ipotecat ? halupacristina halupacristina Am facut un credit in franci elvetieni si ma intereseaza cum se procedeaza in situatia in care vreau sa renunt la apartament cu ipoteca pe el#-o. Creditul l-am ... (vezi toată discuția)
Se pot infrupta mai multi creditori din banii obtinuti printr-o singura executare silita? user43 user43 Am cumparat in 2006 o garsoniera in baza unui credit in chf. Atunci un franc elvetian era 1,83 lei.Acum francul este de peste 2 ori mai mare.Salariul nu a ... (vezi toată discuția)
Legea insolventei bialuca bialuca Buna seara, Detin un imobil care este in executare silita (casa a fost evaluata si o sa o scoata la licitatie ). Intrebarea este daca pot sa aplic la legea ... (vezi toată discuția)