avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am cumparat o masina anul trecut in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am cumparat o masina anul trecut in octombrie, masina ...

Buna ziua! Am cumparat o masina anul trecut in octombrie, masina a fost inregistrata la primarie. Nu am ajuns inca la DRPCIV pentru inmatricularea propriu-zisa. Are cineva idee daca platesc ceva amenda ca am "intarziat" cu inmatricularea masinii? Stie cineva daca merge inmatriculata masina pe ILFOV cu 1 luna de asigurare sau trebuie minim 6 luni? Va multumesc pentru un eventual raspuns!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:13, 7 Mai 2024
Va certati in puncte de amenda si articole cand eu am zis foarte clar ca nu circula nimeni cu masina! Intrebarea era strict daca DRPCIV in momentul in care ma duc cu numerele si dosarul pentru inmatriculare, ma poate amenda ca nu am inmatriculat masina la timp! Nicidecum ca ma duc cu masina la DRPCIV. Masina ramane la domiciliu pana se efectueaza inmatricularea. Iar despre asigurare, nu am intrebat daca merita sau nu sa fac pe 1 luna sau pe 1 an, ci am intrebat daca pot inmatricula masina cu 1 luna de asigurare deoarece nu detin fonduri pentru 1 an de zile in momentul de fata. S-a deviat de la subiect,mult. Va rog cititi intrebarile cum trebuie daca puteti, daca nu treceti peste. Va multumesc pentru un eventual raspuns, daca nu puteti raspunde treceti peste!
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2024
Livale, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a răspuns la întrebare

Vedeți și aici pe site cât costa, bifați în vederea transcrieri.
[ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2024
gi-jane2, moderator
Scuze pentru neplaceri.
Articolul 102
(1) Constituie contravenții și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni următoarele fapte săvârșite de persoane fizice:
........................
39. conducerea unui vehicul a cărui înmatriculare este suspendată.
[ link extern ]


Livale a scris:

. S-a deviat de la subiect,mult. Va rog cititi intrebarile cum trebuie daca puteti, daca nu treceti peste. Va multumesc pentru un eventual raspuns, daca nu puteti raspunde treceti peste!

Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie itp expirat Bogdan Bibicu Bogdan Bibicu Buna ziua! As dori sa stiu daca se face dosar penal pentru circulatia cu o masina cu inmatricularea suspendata din cauza de ITP expirat. Daca da, cui ma ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina ... Roob Roob Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina da nu pe numele meu și o am de 4 luni daca mă duc să o înmatriculez acum se întâmplă ceva (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am nevoie din sprijin și sfat din partea dumneavoastră.probkema ... Cristian Petrache Cristian Petrache Bună ziua ! Am nevoie din sprijin și sfat din partea Dumneavoastră.Probkema este următoarea:Am cumpărat o mașină De la un Domn care a adus o din ... (vezi toată discuția)