avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Va rog frumos ma puteti ajuta cu un raspuns referitor ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Va rog frumos ma puteti ajuta cu un raspuns referitor la o problema ...

Va rog frumos ma puteti ajuta cu un raspuns referitor la o problema intampinata cu banca Flex credit.

Într-adevăr am o restanță de 11 zile, dar doua doamne (reprezentati Flex credit) s-au dus sa ma caute la domiciliu, cum nu ma gaseau, fiind in timpul muncii, au venit la locul meu de munca, este legal?
Flex Credit nu este o banca ci un IFN.cat despre acțiunea doamnelor atât timp cât nu se va repeta frecvent ca sa poată fi catolagata ca o hartuire nu este ilegsla.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sa I amenințați cu plângeri penale dacs se repeta dar probabil nu se vor speria ..Practic e o tactica de a pune presiune pe datornici..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenenitari primite din partea angajatilor bancii ContSters143925 ContSters143925 Buna seara, va rog sa-mi raspundeti la intrebarile de mai jos, deoarece situatia mea e foarte stresanta pt mine. Am un credit de nevoi personale de 8000,00 ... (vezi toată discuția)
Credit bancar Sanda_Daniela Sanda_Daniela buna ziua, am si eu o intrebare...........cei de labanca cu care ai creditul te pot suna pentru restanta la servici, pe telefonul firmei???. nu ma prea pricep ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante ma ameninta telefonic pt datorii ale parintilor mei bubudeny bubudeny Parintii mei au mai multe datorii la diverse banci ,ramase neachitate de cateva luni ,aceste banci acordandu-le credite desi ei erau pe lista neagra a ... (vezi toată discuția)