avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, sunt o fosta angajata la un studio de videochat. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, sunt o fosta angajata la un studio de videochat. Din dorinta ...

Buna ,sunt o fosta angajata la un studio de videochat.Din dorinta de a face banii m am angajat la un studio .Iei mi au spus ca am contract de angajare .Atunci nu stiam ce este un contract de angajare vs artist . Nici nu mi au spus ca trebuie sa pun deoparte pentru taxe.Am decist dupa 3 luni sa plec,asa ca am inceput de acasas si asa am invatat de insemna taxe .Eu anul acesta vreau sa imi platesc taxele pentru ce am facut acasa.Intrebarea este daca ma trezesc cu taxe neplatite cum ar trebui sa procedez ? Cand am plecat am avut si preaviz dar am plecat mai repede asa ca probabil a fost contract de angajare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 9 Mai 2024
Daca ma trezesc cu datorii le pot esalona?
Le puteti esalona, dar va trebui sa va adresati ANAF-ului .. din pacate, chiar daca era mentionat program de 8 ore, exista posibilitatea sa nu fie contract individual de munca. intrucat acestea au un model-cadru stabilit prin act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale clau82 clau82 In ce conditii se pot recupera drepturile salariale in cazul unei firme care si-a suspendat activitatea. Ce presupune a declara la ITM 8 ore lucrate cand de ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare poate fi facultativa in cazul anumitor societati? serban19 serban19 Buna ziua , As dori sa aflu parera unui cunoscator despre codul muncii. Am un contract de munca pe perioada nederminata in care este specificat clar ca ... (vezi toată discuția)
Freelancer carte de munca, asigurare sanatate stefcj stefcj Buna ziua! as dori sa stiu in primul rand cum as putea sa beneficiez de carte de munca si asigurare, adica tot ce se ofera la un angajat , fara sa ma angajez ... (vezi toată discuția)