avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poate un executor testamentar să execute o creanță ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poate un executor testamentar să execute o creanță fără ...

Poate un executor testamentar să execute o creanță fără a fi judecat dosarul?Executorul testamentar are atribuții să execute o creanță bancară?Cum se poate trimite o încheiere de ședință, fără a fi judecat dosarul?
Cel mai recent răspuns: Cangurul1 , utilizator 15:47, 9 Mai 2024
Buna ziua, depinde de calitatea pe care o are in dosar, de stadiul dosarului, de solicitarile acestuia. Este necesara studierea situatiei amanuntite si a documentelor pe care le detineti.
Am specificat că acest dosar nu a fost pus pe rol,deci nu a fost judecat!El este judecător testamentar,nicidecum executor judiciar!Deci,cum a putut trimite incheiere de ședință,pe un dosar care nu a fost judecat?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde de calitatea pe care o are in dosar, de stadiul dosarului, de solicitarile acestuia. Este necesara studierea situatiei amanuntite si a documentelor pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Copie a dosarului Dahrma Dahrma Doresc sa stiu cum pot avea o copie a dosarului in care sunt executata silit de catre banca. Se face o cerere la grefa judecatoriei in orasul unde este ... (vezi toată discuția)
Restante mari intretinere, executare silita NatydeaV NatydeaV Avem un restantier pe scara care a acumulat la intretinere datorii in valoare de 15.000 RON (de 3 ani nu a platit intretinearea). Acum riscam sa ramanem fara ... (vezi toată discuția)