avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social si punct de lucru pentru firma noua.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social si punct de lucru pentru firma noua.

Buna ziua. Vreau sa infiintez o firma in urmatoarele saptamani. Am rezervat numele la ONRC si am gasit gazduire pentru sediu social si punct de lucru. As vrea sa stiu daca pot sa platesc sediul social si punctul de lucru pe firma sau daca trebuie sa platesc pe persoana fizica avand in vedere ca firma nu exista si ca sa o deschid imi trebuie contractul.

Avand in vedere ca o sa platesc tot anul, suma este destul de mare.
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2024
lixog, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 17:51, 9 Mai 2024
Buna ziua

Solicitati sa se mentioneze pe factura denumirea firmei cu mentiunea "in curs de constituire".
Astfel, va fi cheltuiala deductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere pentru infiintare firma si sediu social sau punct de lucru ? Alin_Mihai Alin_Mihai Buna ziua! Am o casa P+1 care este de inchiriat si am fost fost contactat de niste persoane care doresc s-o inchirieze pentru a infiinta o firma (firma ... (vezi toată discuția)
Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
As vrea sa înființez o editură. Letius7 Letius7 As vrea sa înființez o editură. M-am uitat pe oferte, problema este că prețurile la chirii sunt destul de mari. Am văzut un anunț de la o firma de conta ... (vezi toată discuția)