avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. Am contractat o firma pentru o lucrare de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. Am contractat o firma pentru o lucrare de montaj ...

Buna seara. Am contractat o firma pentru o lucrare de montaj pavaj pe alei și trotuare la mine acasă. Firma a plecat fără să termine de montat toți cei 60 mp de pavaj, iar cei montați deja au deficiențe majore: pante inverse ale trotuarelor (spre casă), denivelări mari, pavele montate sub cota bordurii perimetrale, pavele care nu sunt fixate, rosturi necolmatate etc. Apoi administratorul acestei firme a început să mă hărțuiască telefonic și cu vizite la domiciliu pentru a ii plati banii, deoarece nu am platit din cauza celor menționate mai sus. A insinuat chiar și că i-am sechestrat sculele, iar familia mea se simte deja amenințată de acest om. Mai am contract valabil cu ei până miercuri, iar astăzi mi-a scris pe whatsapp că vrea să vina sa "încerce" să repare și să termine lucrările. Evident că nu aș mai vrea să îl las, deoarece mă tem de ceva rău, însă nu știu cum să refuz in această situație astfel încât să nu invoce faptul că nu l-am lăsat să remedieze. Va rog sfaturi! Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:37, 10 Mai 2024
Dacă nu-l lăsați poate să vă ceară daune pentru că nu și-a putut desfășura activitatea. Cât despre intimidări, angajați un bodyguard pentru câteva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului pentru asflatator si dulgher SilviaNedelcu SilviaNedelcu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine fisa postului pentru asfaltator, dulgher si pavator. Daca ma puteti ajuta, va rog sa l trimiteti pe adresa de e-mail: ... (vezi toată discuția)
Fise post iulia_ghi iulia_ghi Buna seara!! Am si eu nevoie de niste fise de post. Cine ma poate ajuta??? Ptr. -sef serviciu comert cu amanuntul si ridicata -FISA POSTULI CONDUCATOR ... (vezi toată discuția)
Am contractat o lucrare cu o firmă de renovări și întâmpin o mulțime de probleme. cum aș putea să le rezolv? Cupcake Cupcake Buna dimineata! Am si eu urmatoarea dilema: pe data de 1 noiembrie am incheiat un contract cu o firma pt a-mi renova apartamentul. Devizul de plata a fost de ... (vezi toată discuția)