avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara. Sunt informatician in invatamant de peste ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara. Sunt informatician in invatamant de peste 15 ani ...

Buna seara. Sunt informatician in invatamant de peste 15 ani (fac parte din categoria personalului didactic auxiliar la fel ca secretarele si contabilele) si am gradul didactic maxim. Doresc sa ma mut in alt judet din motive personale. Momentan nu exista post liber de informatician la nici o scoala gimnaziala sau liceu pentru a initia procedura de transfer. Ma intereseaza sa stiu daca exista posibilitatea sa ma transfer la catedra ca personal didactic de predare (profesor). Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 12 Mai 2024
Transferul nu opereaza in situatia mentionata de dvs, ci schimbarea " locului de munca" ..de la IT la catedra de predare.

In situatia in care exista un post vacant, puteti sa-l ocupati in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informaticienii - personal didactic auxiliar... johnny_b johnny_b Buna ziua! Intrebarile mele se refera la cadrul legislativ si la actele normative in vigoare ce reglementeaza (cu mari ambiguitati si echivocuri) ... (vezi toată discuția)
Director adjunct mariamocanu mariamocanu directorul adjunct la o unitate de invatamant preuniversitar poate efectuat ore suplinite? (vezi toată discuția)
Nerespectarea legii in invatamant alex1333 alex1333 Sunt cadru didactic , titular in doua unitati , iar la una dintre ele am ramasa fara ore, deci in completare de norma, primita la cealalta unitate la care sunt ... (vezi toată discuția)