avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cine trebuie sa solicite expertiza grafologica intr-un ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cine trebuie sa solicite expertiza grafologica intr-un proces ...

Cine trebuie sa solicite expertiza grafologica intr-un proces in care se face uz de semnatura pe un contract, semnatura ce nu este recunoscuta de una din parti?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamantul este cel care trebuie sa dovedească faptul ca ceea ce a cerut instanței sa îl oblige pe parat este întemeiat. Lui ii revine sarcina probei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot dovedi ca patronul a semnat contractul meu de munca? mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Patronul a semnat contractul in locul meu din diferite motive,spuse de catre el.Cand am cerut sa semnez contractul ,mi-a zis ca a rebuit sa semneze ... (vezi toată discuția)
Admitere ca proba inscrisuri loanabelciu loanabelciu O tranzactie pentru care s-au notat seriile bancnotelor (euro), in care am trecut CNP-ul celui care a primit si CNP-ul meu (eu i-am inmanat banii pentru a ... (vezi toată discuția)
Recurs civil posibilitatea verificãrii de scripte de cãtre însãși instanța de recurs EU_2007 EU_2007 Bună ziua . Vă supun atenției următoarea speță : se solicită instanței de fond, prin acțiunea civilă introductivă, restituirea unui ... (vezi toată discuția)