avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sotia are incheiat cu Electrica furnizare un contract ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sotia are incheiat cu Electrica furnizare un contract de energie ...

Sotia are incheiat cu Electrica furnizare un contract de energie pentru o casa de vacanta langa Valenii de Munte si ultima factura emisa pe 08.04 cu valoarea de 194 lei cu scadenta de plata 23.04 nu a achitat-o deoarece nu este de acord cu modul de calcul al consumului. Va rog sa ne spuneti in cat timp de la data facturii (08.04) intervine intreruperea furnizarii de energie pentru neplata facturii ca sa putem evita intreruperea alimentarii cu energie.
Va multumim pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:49, 17 Mai 2024
Luati legatura cu furnizorul si intrebati.Perioada de gratie este diferita de la un furnizor la altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După cât timp de la data scadentă a facturii la enel se aplică penalități? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Îmi poate spune cineva, după cât timp de la data scadentă a facturii ENEL se aplică penalități conform legii, dacă nu este ... (vezi toată discuția)
Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Chemat in judecata pentru plata energie electrica la un imobil vandut acum 12 ani ContSters233458 ContSters233458 Buna ziua! In luna noiembtie 2013 am fost actionat in judecata de către Eon pentru neplata unei facturi. Instanta mi-a cerut sa vin cu ... (vezi toată discuția)