avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camere de Supraveghere video, vecinul supravegheaza ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camere de Supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea.

Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a supraveghea poarta locuintei lui, strada si indirect locuintele din apropierea casei. Mentionez faptul ca sistemul de supraveghere este montat la o inaltime relativ mare, iar camera supravegheaza si interiorul curtii locuintei mele. Am sesizat politia in legatura cu acest aspect si mi-au precizat ca ei nu cunosc nicio lege care sa interzica lucrul asta. Adica, viata intima a familiei mele este supravegheata de vecin, iar politia este de acord cu acest lucru, chiar daca le-am precizat ca nu sunt de acord sa fiu monitorizat si "pazit" de vecin. Va rog sa ma ajutati, sa fie pedepsit vecinul meu si sa imi precizati cadrul legal prin care poate fi acesta tras la raspundere penala si civila... Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Bătrâneanu , utilizator 14:21, 12 Mai 2024
Buna seara revin cu o alta intrebare.Locuieac la curte comuna .Am pun niste lucruri pe scara mea de laintrare in apartamentul meu la care vecinul mi le a luat si le a aruncat in curte in acel moment eu m am pus in fata acelo lucruri pt a nu mi la arunca si am fost ranita in sold si in acea zii am fost si mi am scos certificat medico legal.Am chemat sectoristul a vazut filmarea cu incidentul ( eu am o camera de supraveghere instalata pe magazia mea ) depa 1 ora de discutii sectoristul a zis ca o sa ieie masurile ce trebuie conform legii.Eu cred ca in acel moment trebuia sa i aplice vecinului o amenda .Astazi am sunat pe sectorist sa vad ce masuri s au luat in legatura cu acel scandau si rîzînd mi a zis ca o sa primeasca o amenda penala.As dori sa stiu este suficient daca a fost sectoristul acolo sau sa merg sa fac sesizare scrisa la care sa depun si certificatul.Sau ce trebuie sa fac .
Cum aflu daca sunt filmat de vecin in curtea mea,ptr că este la înălțime mare camera
Bună ziua,vă rog frumos am un vecin are trei camere video amplasate la el ân gospodărie,dar sânt puse la ânălțime și văd că se răsuceste,nu rămâne ân acelaș loc,ptoblema este căsă ele sânt amplasate la ânălțime și probabil că are telecomandă pentru că le mișcă ân directia care vor,acest aspect exista de câtiva ani,nu am acces la politie pentru că dânsul adica vecinul are copii botezați de un domn procuror și cam ce vrea sa faca aia face,este sigur pe el ca daca te duci la p9litie nu rezolvi nimic pentru ca intervine nașul copiilor lui pe acolo,vă rog aștept un raspuns va mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema camere video snpcezar snpcezar Buna ziua, ca sa incep povestioara am decis sa imi pun camere de supraveghere la casa am fost in magazin le-am cuparat, am mers cu cineva le-a montat, si am ... (vezi toată discuția)
Supraveghere magazin mixt Adrian1994 Adrian1994 Salutare, doresc sa instalez un sistem de supraveghere intr-un magazin mixt, de ce am nevoie si cum trebuie sa procedez? p.s. magazinul mixt este pe un ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere orsaia2006 orsaia2006 Vrem sa montam camera de supraveghere in cadrul unei asociatii de proprietari (parterul blocului)ce prevede legislatia.????Comitetul executiv a aprobat ... (vezi toată discuția)