avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma de transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma de transport

Buna ziua,
as dori sa va intreb daca doresc sa deschid un SRL,firma de transport si am domiciliul intr-o localitate,pot sa deschid firma intr-o alta localitate.Mentionez ca nu domiciliez la adresa din cartea de identitate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 13:29, 15 Septembrie 2013
da....sediul social al firmei il veti stabili in orice localitate doriti.
Multumesc pentru raspuns.As mai dori sa stiu daca se face un contract de inchiriere pentru spatiu,sau care sunt mai exact procedurile.
in localitatea in care doriti sa va stabiliti sediul social, incheiati un contract de inchiriere(daca il incheiati cu o persoana fizica acesta trebuie inregistrat la Anaf) sau un contract de comodat in care specificati obiectul contractului: proprietarul inchiriaza/da spre folosinta spatiul din.......pentru a fi folosit ca sediu social al societatii.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin un spațiu pe care doresc să-l dau cu contract de comodat firmei mele, care are alt administrator, pentru subînchiriere. e legal? avisdevara avisdevara Buna ziua Eu , persoana fizica detin un spatiu pe care doresc sa il dau prin comodat firmei mele cu alt administrator sa il subanchirieze mai departe celor ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)