avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau II pot desfasura activitate cod caen 8559 ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau II pot desfasura activitate cod caen 8559 autorizata de ANC?

Buna seara,
Vreau sa deschid un studio/salon/atelier pentru machiaj, unde sa pot desfasura atat activitatea de machior, cat si cea de predare cursuri de machiaj. Conteaza forma de organizare pentru a putea fi autorizata de ANC sa eliberez diplome acreditate? Este obligatoriu sa infiintez SRL?
Faptul ca sunt persoana cu handicap grad accentuat permanent, ma ajuta in vreun fel in facilitarea prcesului de infiintare firma, autorizare ANC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 24 Aprilie 2016
Formarea profesională a adulţilor se poate realiza, în condiţiile prevăzute de prezenta ordonanţă, după caz, de persoane fizice sau persoane juridice, de drept public sau privat, stabilite în România, în statele membre ale Uniunii Europene sau în statele aparţinând Spaţiului Economic European, indiferent de forma juridică de organizare a acestora, denumite în continuare furnizori de formare profesională, potrivit art.9 din OUG 129/2000.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza cand o lege este in vigoare dar normele metodologice nu mai apar? LauraSam LauraSam Buna ziua, Sunt titularul unei intreprinderi individuale si doresc sa ma autorizez la ANC ca furnizor de formare profesionala. Am completat tot dosarul, ... (vezi toată discuția)
Act aditional formare profesionala ValafarGhost ValafarGhost Am semnat la angajare un act aditional pentru un curs de formare profesionala organizat de angajatorul la care lucrez si suportat finaciar tot de el. Prin ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)