avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Informatii cu privire la coduri caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Informatii cu privire la coduri caen

Buna ziua, as dori sa deschid o cafenea-cofetarie -bacanie unde sa servesc ceaiuri si cafea dar si bauturi alcoolice. Doresc de asemenea servirea de prajituri (tarte, etc) facute in casa (ca la cofetarie) si vanzarea unor articole expuse gen: dulceturi, pateuri, condimente etc.
Ce coduri CAEN ar trebui sa am si ce autorizatii.
Am deja 5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor, pentru bauturi cred ca e ok, pt restul ce as avea nevoie?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 13:00, 26 Septembrie 2017
Pe situl Registrului Comertului aveti CAEN cu explicarea fiecarui cod.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Cod caen ceainarie andreea-irina andreea-irina Buna ziua, Va rog mult sa-mi spuneti care sunt codurile CAEN necesare infiintarii unei ceainarii fara alcool si tutun (comercializez bauturi racoritoare ... (vezi toată discuția)
Automatele de cafea Cantacuz Cantacuz VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU RASPUNSURILE ANTERIOARE MI-AU FOST DE FOLOS. VA MAI ROG CEVA: PENTRU UN SRL - AUTOMATE DE CAFEA OBIECT PRINCIPAL: 479/ ... (vezi toată discuția)