avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare din imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare din imobil

As dori si eu sfatul cuiva in privinta următoarei situații.
Logodnicul meu are luat un apartament prin prima casă de un an de zile in care stau si părinții acestuia. Iar de ceva vreme au existat certuri in care era înjosit, înjurat și se comporta cu el ca si cum ar fi ultimul om ,nu ca si cum ar fi fiul lor. Tatăl lui cand e acasa e băut mereu si incepe scandalul fara nici un motiv întemeiat aceste durand pana la 3-4 dimineața. Asa ca le-a spus frumos sa se mute din locuinta dar aceștia refuza sa faca acest lucru pana nu primesc de la el o anumită suma de banii . Tatăl lui nu are domiciliul la aceasta adresa in schimb mama lui are domiciliul la adresa unde locuim. Am vrea sa stim ce e de facut in situatia de fata. Pe cale amiabilă nu se poate din ce vedem , nu am vrea să ajungem în instanță.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:40, 11 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum sa nu ajungeti in instanta daca nu vor sa se mute de bunavoie.
Apelati la instanta si cereti evacuarea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evacuarea presupune o procedură prealabilă, constând în somarea acestora (printr-o notificare redactată și trimisă de avocat) de a părăsi voluntar locuința; această notificare poate avea efect intimidant, existând posibilitatea de a nu mai ajunge la proces!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare persoana cu ci la adresa si logodnica RIMAX RIMAX Buna ziua, Situatia e in felul urmator: Mama cu ceva probleme la cap, plus abuz serios de alcool. Anul trecut pe vremea asta plecam in UK impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea prroblema: fiica mea locuieste ... Proca Amedeo Proca Amedeo Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea prroblema: fiica mea locuieste de cateva luni impreuna cu prietenul ei in apartamentul meu, propietete personala. In ... (vezi toată discuția)
Despartire necasatoriti Liamaria181 Liamaria181 Buna ziua. Va rog putin ajutor. Exista o posibilitate legala de a parasi casa (credit pe numele meu) in care traiesc cu prietenul meu impreuna cu copilul ... (vezi toată discuția)