avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce primariia te obliga sa platesti salubritate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce primariia te obliga sa platesti salubritate pt..o adresa ...

De ce primariia te obliga sa platesti salubritate pt..o adresa unde NU LOCUIESTE NIMENI?De ce sa platesc un serviciu de care Nu Beneficiez? Este legala o astfel de masura?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:56, 3 Februarie 2023
Este una dintre masurile dispuse prin HCLM pentru obtinerea de surse la bugetul local
Cautati pe site-ul primariei de care apartineti regulamentul actualizat de salubrizare. De obicei (asa face primaria de care apartin) se actualizeaza an de an, prin hotarire de consiliu local, atunci cind se decid noile taxe si impozite. Chiar daca nu locuieste nimeni, asta trebuie dovedit, printr-o declaratie, cu sau fara alte avizari (de exemplu de la asociatia de proprietari) ca taxa de salubritate sa fie zero. Scrie in regulament cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, ... irinacrc irinacrc Buna ziua. Mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, cu activitatea la client. Sediul firmei este locuinta mea. Cand ni s-a eliberat avizul de ... (vezi toată discuția)
Buna seara,as avea si eu o intrebare...locuiesc in isalnita,dolj,primaria ... Laura Dunga Laura Dunga Buna seara,as avea si eu o intrebare...Locuiesc in Isalnita,Dolj,primaria din comuna a facut contract cu celebra firma Iridex,pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)