avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, am inchis un PFA, ce primise fonduri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, am inchis un PFA, ce primise fonduri europene prin ...

Buna ziua, am inchis un PFA, ce primise fonduri europene prin afir, cu 3 luni mai devreme de inchiderea perioadei de urmarire din decizia de finantare. imi asum eroarea si as vrea sa returnez banii pe cele 3 luni. ei trang sa recupereze suma totala, as putea castiga in instanta, daca pe cale amiabina nu se poate? multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:45, 5 Martie 2024
Din păcate nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avem un srl care a primit fonduri europene de la afir ... bogdan.anton bogdan.anton Buna ziua, Avem un SRL care a primit fonduri europene de la AFIR prin PNDR submasura 6.2 in valoare de 35000 euro. Am avut 3 ani in care sa facem venituri ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru ca firma de constructii sa se apuce de lucru? grilelicenta grilelicenta Buna ziua. In cadrul unei licitatii pentru fonduri europene (AFIR) a castigat o anumita firma de constructii. S-au semnat toate actele, s-a obtinut ... (vezi toată discuția)
Restituire taxe platite in plus impozit,cas,cass marius.sy marius.sy Buna ziua! Am o mica nelamurire/problema si sper sa ma poata lamuri cineva cum ar trebui sa procedez. Ca sa incep povestea. In iunie 2016 am creat un PFA ... (vezi toată discuția)