avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Dorim sa angajam contabil într-o instituție publica.
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Dorim sa angajam contabil într-o instituție publica.

Dorim sa angajam contabil într-o instituție publica . E normal ca președintele sa fie inginer? Comisia nu tb sa fie formata din persoane cu pregătire de specialitate?
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 11 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoanele nominalizate în comisia de concurs și în comisia de soluționare a contestațiilor, cu excepția secretarului, sunt, de regulă, salariați cu raport de muncă cu funcții de conducere sau funcții de execuție pentru care este prevăzut cel puțin același nivel de studii, grad profesional sau aceeași treaptă profesională, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata comisiilor de concurs ocupare post vacant Roxana6 Roxana6 As vrea sa stiu daca se platesc membrii comisiei de concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzatoare functiilor contractuale, nu a functionarilor ... (vezi toată discuția)
Ordonator de credite poate face parte din comisia de examinare?in ce conditii? cristinacarina cristinacarina Va rog sa-mi spuneti daca ordonatorul de credite poate face parte din comisia de examinare la un concurs organizat de o institutie publica?Care sunt ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs secretar comuna roxana.ovedenie roxana.ovedenie ma poate indruma cineva in legatura cu organizarea concursului pentru secretar comuna. Functia de secretar este vacanta din noiembrie 2008 si acum vrem sa ... (vezi toată discuția)