avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am dat niste bani imprumut părinților mei, când ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am dat niste bani imprumut părinților mei, când i-am cerut inapoi ...

Am dat niste bani imprumut la parintii mei,cind iam cerut inapoi nu mai vor sai dea inapoi si se prefac ca nu au nici o datorie si cheama politia cind vreau sa stau de vorba cu ei ma invita la masa si imi da ce ceva de mincare cu pastile si ma simt asa de obosit dupa acea si imi vine sa dorm continuu..Ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 30 Aprilie 2024
Ceva nu-i in regula. Inteleg ca nu va returneaza banii, dar ce motiv au sa va puna medicamente sfaramate in mancare!!
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2024
Dapix, utilizator
De ce cheama politia? De ce daca cheama politia mai mergeți sa mâncați la ei? Ce dovada aveti ca le-ati dat împrumut și când le-ati dat?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Par a fi probleme care exced competetentelor noastre ..
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
SA va raspund la intrebari; DE CE CHEAMA POLITIA? RASPUNS ei pretind ca sa sint deranjati de faptul ca le reamintesc ca au niste datorii de achitat fata de mine si prelungesc plata datoriei la infinit. DE CE DACA CHEAMA POLITIA MAI MERGETI SA MINCATI LA EI? RASPUNS DISCUTIA INCEPE CU EI IN TERMENI PRIETENESTI SI MERG LA EI SA DISCUT FIINDCA NU IAM VAZUT SI DISCUTAT CU EI ANI DE ZILE EU FIIND PLECAT IN ALTA TARA. ce dovada aveti ca leati dat imprumut? raspuns chitantele de la money gram
motivul sa puna medicamente in mincare este sa te faca docil si ascultator ca sa poata cere un nou imprumut

Alte discuții în legătură

Divort , pastrare nume custodie minori iuliana maria iuliana maria Buna ziua! As vrea va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns sigur pentru ca ma aflu intro situatie foarte grea.Mam despartit de sotul meu in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)