avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am dat niste bani imprumut părinților mei, când ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am dat niste bani imprumut părinților mei, când i-am cerut inapoi ...

Am dat niste bani imprumut la parintii mei,cind iam cerut inapoi nu mai vor sai dea inapoi si se prefac ca nu au nici o datorie si cheama politia cind vreau sa stau de vorba cu ei ma invita la masa si imi da ce ceva de mincare cu pastile si ma simt asa de obosit dupa acea si imi vine sa dorm continuu..Ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 30 Aprilie 2024
vad ca tot timpul evitati subiectul si problema care se perpetueaza de mult timp si am arata ca solutia nu este iertarea uitareea si evitarea problemei care se repeta din nou si din nou si tot contiunua trebuie luat taurul de coarne si rezolvat problema nu evitat ,fugit eschivat uitat iertat.Prin raspunsurile care mi le dati vad ca nu aveti o solutie la asa o problema ,doar o aminati si asteptati sa ca se repete din nou undeva in viitorul apropiat sau indepartat.THX
dumeavoatra poate vedeti mai multe posibilitati si vedeti contradictie in afirmati,i poate mi le spuneti si mie care sint contradintiile in afirmatii
vad ca nu aveti o solutie la asa o problema


Daca stati împreună va mutati, daca nu locuiti impreuna, nu le mai dati bani și nu mai mergeți la ei la masa. Simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort , pastrare nume custodie minori iuliana maria iuliana maria Buna ziua! As vrea va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns sigur pentru ca ma aflu intro situatie foarte grea.Mam despartit de sotul meu in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)