avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am dat niste bani imprumut părinților mei, când ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am dat niste bani imprumut părinților mei, când i-am cerut inapoi ...

Am dat niste bani imprumut la parintii mei,cind iam cerut inapoi nu mai vor sai dea inapoi si se prefac ca nu au nici o datorie si cheama politia cind vreau sa stau de vorba cu ei ma invita la masa si imi da ce ceva de mincare cu pastile si ma simt asa de obosit dupa acea si imi vine sa dorm continuu..Ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 30 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ganditi nitel...daca chiar credeți ca va pun medicamente în mâncare, nu mai mergeți la ei sau nu mâncați , nu beți la ei, e atât de simplu...
Daca au trecut ani de zile, poate sunt prescrise. Vorbiti cu un avocat, nu e ok sa va puneti sanatatea in pericol.
Este foarte greu ce ziceti fiindca este casa unde am contribuit la cumpărarea ei și asta înseamnă sa renunț și la casa și sa mă mut în strada,intradevar exista și aceasta opțiune foarte simplă de a sta pe străzi și de a umbla pe nicaieri este foarte simplu
așa cum ziceți acești oameni care sint părinții mei sunt o amenințare directă asupra sănătății mele asupra banilor mei asupra deminitatii umane și asupra a tot ce am și sunt Pina mă scot din sărite intro buna zi și le trag o bătaie la amândoi Pina ajung în scaun cu rotile ca sa le las o amintire
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Când va contraziceți in afirmații poate sa însemne 2 lucruri, mințiți sau aveți probleme de alta natura, psihica ca să zic pe șleau. Eu înclin către a doua varianta ,deci decât sa va mutati, mai bine va tratați.
Dacă veți continua cu scandaluri și amenințări, parintii pot obține ordin de restrictie și veti sta pe afara, treaba dvs pe unde.
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2024
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Divort , pastrare nume custodie minori iuliana maria iuliana maria Buna ziua! As vrea va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns sigur pentru ca ma aflu intro situatie foarte grea.Mam despartit de sotul meu in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)