avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu un model de cerere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu un model de cerere pentru ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutați cu un model de cerere pentru reparații subsol bloc adresata primăriei.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:36, 29 Aprilie 2024
Nu cred ca veti gasi un astfel de model, primaria nu este obligata sa faca astfel de reparatii, Faceti contract cu o firma specializata in astfel de lucrari.
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2024
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. nu trebuie sa va adresati Primariei direct, pentru ca asa cum zice si dl. moderator, primaria nu face astfel de reparatii. Contractul despre care vorbeste este facut de catre as. prop., nu de fiecare proprietar...
Adresati-va in scris - cu nr. de inregistrare, asociatiei de proprietari si solicitati repararea subolului, atasati niste fotografii, etc.
Ca sa fie mai credibil, pe cerere sa semneze mai multi proprietari din blocul/scare dvs.- cu nume -prenume, semnatuira.
Daca asociatia de prop. nu reactioneaza, puteti sa va adresati Primariei - Compartimentul asociatii de proprietari si reclamati conducerea as. prop.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatia terasei oliviamoga oliviamoga Buna seara, Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)
Bani blocati de asociatia de proprietari Daria_22 Daria_22 Buna ziua. Pe blocul in care locuiesc se afla o antena de telefonie mobila. Primim chirie pentru asta. Banii intra in contul Asociatiei de proprietari. In ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dețin un imobil la ultimul etaj din bloc, in repetate ... Gabitica Gabitica Bună ziua, dețin un imobil la ultimul etaj din bloc, in repetate rânduri am solicitat Asociației de proprietari sa rezolve situația acoperișului care ... (vezi toată discuția)