avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, concubinul meu executa o pedeapsa pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, concubinul meu executa o pedeapsa pentru cateva furturi ...

Buna ziua , concubinul meu executa o pedeapsa pentru cateva furturi de 1 an si 3 luni iar acum se judeca pe.rol cu o talharie simpla , ce pedeapsa credeti ca va rezulta ? Este posibil sa fie minimul? Prejudiciul este achitat .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:47, 1 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, chiar nu se poate spune. In situatia dvs trebuie vazut dosarul. De obicei o talharie este talharie. Daca mai este si in recidiva cu furtul este mai grav. Sau eventual si cu alte fapte. Daca este doar in concurs, ar putea rezulta ceva mai mic ca pedeapsa. Insa, repet talharia este talharie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , concubinul meu executa o pedeapsa pentru cateva furturi ... Celline78 Celline78 Buna ziua , concubinul meu executa o pedeapsa pentru cateva furturi de 1 an si 3 luni iar acum se judeca pe.rol cu o talharie simpla , ce pedeapsa credeti ca ... (vezi toată discuția)
Mandat european Ionealex Ionealex Buna seara am si eu o antrebare , sunt arestat perventiv an franta nu sunt anca condamnat si mia venit si mandatul european din romania care am o ... (vezi toată discuția)
Buna. am fost prins de diicot pentru trafic de droguri, nu am ... ogk27 ogk27 Buna. Am fost prins de DIICOT pentru trafic de droguri, nu am fost judecat și mai am pe rol pentru furt din magazin in mod repetat. Oare exista vreo șansă ... (vezi toată discuția)