avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Eroare judiciara in materie de contencios ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Eroare judiciara in materie de contencios administrativ - raspunde ...

Eroare judiciara in materie de contencios administrativ - raspunde Statul Roman in acest caz, si se pot cere daune materiale? Exemplu: nepronuntarea in cazul tuturor cererilor partii vatamate/petentului - ex. titlul executoriu.
Cel mai recent răspuns: snipe1975 , utilizator 19:35, 13 Mai 2024
Cele doua termene au fost ratate. Avem totusi de a face cu o eroare judiciara, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza de contencios administrativ. instanta de judecata a incalcat ... snipe1975 snipe1975 Cauza de contencios administrativ. Instanta de judecata a incalcat prevederile articolului 395 paragraful (1) CPP prin nepronuntarea asupra tuturor cererilor ... (vezi toată discuția)
Considerentele pot sta la baza actelor de executare judecatoreasca? ... snipe1975 snipe1975 Considerentele pot sta la baza actelor de executare judecatoreasca? Contencios administrativ - Tribunalul a anulat un HCL prin care se suspenda HCL initial ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala - nu am nicio calitate in dosarul pentru care sunt executat stefan_agnis stefan_agnis Buna seara. Sunt executat pentru un dosar din care nu fac parte si in care nu am avut nicio calitate! Pe scurt: In data de 15.11 am primit un plic cu o somatie ... (vezi toată discuția)