avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA E-Transport achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

E-Transport achizitii intracomunitare

Cazul nostru: avem achizitii intracomunitare de marfa, zilnic, prin curier UPS sau DHL, care intra in tara , cu avionul. La HUb-urile celor 2 curieri, marfa este repartizata pe destinatiile din Romania, fiind transportata la clienti, tot de auto ale UPS sau DHL sau prin subcontractori , alti curieri interni. Mentionez ca pot fi 10-20 colete zilnic, care pot depasi doar limita de valoare, de 10 000 lei. Noi nu stim cu ce fel de auto se transporta marfa si nici momentul inceperii transportului intern, care poate fi inainte ca noi sa incepem programul de lucru. As fi recunoscatoare daca as primi cateva pareri, poate din experienta altor colegi, pentru ca nu-mi dau seama cum am putea sa ne incadram in prevederile legale cu E-Transport.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: daniela.fiterau , utilizator 12:37, 9 Mai 2024
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)
Reglementarea serviciilor de curierat in romania- lege moldenerg moldenerg Ca si Societati Comerciale, ar trebui sa stim care este LEGEA care normeaza serviciile de curierat si rambursari catre terti in EU , si in Romania;eventual ... (vezi toată discuția)
Intrebare caen servicii curierat tanguera tanguera Buna ziua In cadrul codurilor CAEN pentru activitati de posta si curier exista doua variante 5310 Activitati postale desfasurate sub obligativitatea ... (vezi toată discuția)