avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Un asociat unic locuieste in apartamentul proprietatea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Un asociat unic locuieste in apartamentul proprietatea firmei

Un asociat unic locuieste in apartamentul proprietatea firmei sale. Ce act trebuie sa incheie cu firma respectiva? E obligat sa achite chirie?Multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2024
george-neagu, moderator
Nu trebuie sa achite chirie si nici nu trebuie sa faca vreun act cu firma sa. Dar daca vreti sa aveti totusi o hartie faceti un contract de comodat - imprumut gratuit de folosinta - si asta e tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic locuieste in apartamentul proprietatea firmei sale. sissi24 sissi24 Un asociat unic locuieste in apartamentul proprietatea firmei sale. Ce act trebuie sa incheie cu firma respectiva? E obligat sa achite chirie?Multumesc. (vezi toată discuția)
Masina inchiriata firmei proprii DAIANA_ DAIANA_ Buna dimineata, Am si eu nevoie de cateva sfaturi cat mai urgent. V-as ruga sa- mi dati cateva detalii despre ce presupune inchirierea masinii proprii de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot achita un rca cu cardul firmei (srl), daca am ... mariustz mariustz Buna seara, Pot achita un RCA cu cardul firmei (SRL), daca am contract de comodat intre mine si firma pentru folosinta autovehiculului? Factura si ... (vezi toată discuția)