avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,se poate inregistra la primarie un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,se poate inregistra la primarie un motociclu(de fapt ...

Buna ziua,se poate inregistra la primarie un motociclu(de fapt este o motosapa care in carte este trecuta motociclu) care are capacitatea cilindrica de 149 cmc???
D-na, care ar fi sensul sa inregistrati utilajul agricol, din moment ce nu circulati cu el pe drumul public ? Doar daca vreti asta ( sa circulati pe drumul public), e nevoie, altfel nu va amendeaza nimeni, il folositi fara placuta galbena oriunde aveti nevoie. Numerele galbene de comuna sunt doar ca sa se poata circula pe drumul public.

Capitolul V Înregistrarea vehiculelor
Articolul 23
(1) Se înregistrează la nivelul primarilor comunelor, ai orașelor, ai municipiilor și ai sectoarelor municipiului București numai tractoarele agricole sau forestiere, remorcile destinate a fi tractate de către acestea, troleibuzele, mopedele și cvadriciclurile ușoare așa cum sunt prevăzute în Regulamentul (UE) nr. 168/2013 al Parlamentului European și al Consiliului din 15 ianuarie 2013 privind omologarea și supravegherea pieței pentru vehiculele cu două sau trei roți și pentru cvadricicluri, omologate potrivit legii, pentru care Regia Autonomă «Registrul Auto Român» a emis cartea de identitate a vehiculului, mașinile autopropulsate pentru care Regia Autonomă «Registrul Auto Român» a emis atestatul tehnic, precum și tramvaiele și vehiculele cu tracțiune animală.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2024
latka, utilizator
latka a scris:
care ar fi sensul sa inregistrati utilajul agricol, din moment ce nu circulati cu el pe drumul public

Imi pare foarte rau, latka, dar ceea ce faceti d-voastra nu e bine. Acesta e un forum juridic si trebuie sa urmarim sa ajutam oamenii nu sa avem dreptate cu orice pret. Dupa ce ati vazut ca nu aveti dreptate incepeti sa criticati utilizatorul ca de ce isi inregistreaza la primarie utilajul ... PENTRU CA E OBLIGATORIU, D'AIA!. Se vede ca habar nu aveti ca la tara TOATE utilajele sunt astfel inregistrate. Si nu numai la tara ci si la oras. E timpul sa va cereti scuze si sa inchideti topicul fara sa va mai faceti de ras.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2024
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:


E timpul sa va cereti scuze si sa inchideti topicul fara sa va mai faceti de ras.


Îmi pare tare rău că discuția a evoluat așa cum se vede și vă rog să nu vă supărați pe noi toți - echipa de moderare și oamenii care caută îndrumări pe forum - din cauza atitudinii nepotrivite a unui singur om.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit mijloace de transport la primarie coancaholdonmihai coancaholdonmihai am un motocultor de 7,5 CP cu care î-mi lucrez gradina .dar m-ai am si o remorcuta cu care î-mi car anumite lucruri.De ce tebuie sa platesc IMPOZIT LA ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drumurile publice motocultor catalinuxxl catalinuxxl Bună seara . Posed un motocultor de 7,5cp plus o remorca confectionata manual .Motocultor ul sau remorca nu sunt inregistrate la primarie , nu au certificat ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)