avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amana pronuntarea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amana pronuntarea

Amana pronuntarea
Buna ziua, va rog sa ma ajutati.Am un proces cu Anaf pentru anularea unei amenzi de tip PLF(amenda care a fost si platita initial si reaparuta ca fiind de plata dupa 2 ani) si este a 7-a oara cand pe portalul justitiei apare mesajul “ Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 23.05.2024”.Imi puteti spune va rog de ce se intampla acest lucru si ce masuri pot lua pentru a grabi acesta decizie definitiva?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:05, 13 Mai 2024
Amânarea pronuntarii se dispune în cauza respectiva din lipsă de timp sau sau alte motive întemeiate ( volum mare de activitate).
Multumesc si pot intelege, insa este a 7-a oara, dureaza de 2 luni si discutam despre o amenda deja platita initial.Pot face ceva pentru grabirea acestei decizii finale?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2024
pyanystul, utilizator
Am proces în care au fost dispuse 12-13 amânări de pronunțare.Astfel de situații sunt tot mai des întâlnite din motivele precizate în răspunsul anterior.Strict procedural nu exista nici o măsură ,se pot încerca memorii la conducerea instantei,dar fără mari speranțe.
Din pacate, avem prea putini judecatori raportat la numarul de cauze, prea putini isi gasesc alte variabte de solutionare a litigiilor, asa incat am ajuns aici.
Am dosar de anul trecut ramas in pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea pronuntarii unei sentinte adi_2010 adi_2010 Sunt la a 4-a amanare a pronuntarii unei sentinte. Este un caz des intalnit si care ar fi cauzele? (vezi toată discuția)
De cate ori se poate amana pronuntarea? coldmountain coldmountain Buna ziua,intr-un proces de divort de comun acord, cu minor, partile s-au prezentat la primul termen de judecata, au sustinut ca staruie in desfacerea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog, ajuntati-ma sa inteleg un anume aspect legat ... reliana reliana Buna ziua! Va rog, ajuntati-ma sa inteleg un anume aspect legat de un proces civil (actiune in raspundere delictuala). Solutia pe scurt: Amana pronuntarea ... (vezi toată discuția)