avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,sunt în concediu ingrijire copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,sunt în concediu ingrijire copil 3-7ani(întârziere ...

Bună ziua,sunt în concediu ingrijire copil 3-7ani(întârziere în dezvoltare)pot sa dețin pfa sau srl fara incetarea indemnizatiei?Costul terapiilor plus restul cheltuielilor ma obliga fie sa ma întorc la locul de munca fie sa încep o colaborare(aceasta colaborare implica detinerea unui srl sau pfa,de profesie sunt economist).Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 14 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti detine PFA sau sa va infiintati un SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil  Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil, optiunea 1 an si apoi voi solicita fara plata. Fiind aceste vremuri grele din punct de vedere financiar, as ... (vezi toată discuția)
Drepturi contract de colaborare prin pfa Diana P Diana P Buna ziua, 1. Am primit o oferta de angajare de la o companie, care angajeaza prin contract de colaborare cu PFA. Adica eu imi fac PFA si contract de ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu ingrijire copil - unde? maryion maryion Nu stiam ce titlu sa dau subiectului meu. Poate s-a mai discutat despre acest subiect, dar incerc sa imi expun si eu problema. Dupa ce am terminat ... (vezi toată discuția)