avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces pe drum de servitute privat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces pe drum de servitute privat

Bună ziua,
Suntem o asociație de proprietari de 6 blocuri în chiajna și avem următoarea situație:
Blocurile sunt poziționate pe lung pe o stada cu 2 ieșiri. Dezvoltatorul a oprit lucrările și nu a creat drum de întrare și ieșire decât pe o strada. Președintele de bloc nu vrea sa cheltuiască o suma de bani pentru un drum neasfaltat care nu e proprietatea asociației.
Întrebarea mea e: cum putem obține acces pietonal si cu masina pe cealaltă strada dpdv legal?
Mulțumesc!
Rodica
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:51, 14 Mai 2024
Vedeti urbanismul, contractele, a cui e acea proprietate, discutati si negociati cu dezvoltatorul... va recomand intai sa vorbiti cu un avocat ca sa vedeti ce variante ar fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparare si amenajare drum privat - proprietari multipli - cota parte LLarissa LLarissa Buna ziua. Am urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc nou construit cu iesire la un drum privat (in total sunt 3 blocuri, cu 3 dezvoltatori diferiti). ... (vezi toată discuția)
Autorizatie imprejmuire ginapetreus ginapetreus Buna ziua, in urma cu 13 luni am demarat procedura de obținere a unei autorizații pentru împrejmuire a proprietății (vorbim doar de un gard la stradă, ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)