avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am o mica neînțelegere cu o firmă ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am o mica neînțelegere cu o firmă producatoare ...

Buna ziua!
Am o mica neînțelegere cu o firmă producatoare de invitații evenimente, invitatiile respective, pe care le am comandat de la dânșii au venit intr o stare foarte rea, zgariate, împrăștiate, imposibil de "folosit". Tin sa precizez ca au fost transportate de o firma de curierat, ambalate foarte prost de catre firma respectivă. Acum, firma producatoare de aceste invitații, dupa plangerea depusa la dansii, spun ca ei nu au nici o vina si nu ei trebuie sa restituie banii pierduti pe acele invitatii ci firma de curierat si ar trebui ca eu sa fac plangere firmei de curierat, nu ei.
Este adevărat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:07, 15 Mai 2024
indiferent cine a deteriorat produsul, contractul dvs e cu producatorul, deci el e responsabil de expeditie. cu exceptia situatiei in care dvs ati ales curierul si l-ati trimis sa ridice marfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deteriorare marfa la transport asover asover Buna La data de 15 februarie 2012 am comandat pe net un produs electric. Curierul mi-a adus în 2 zile lucrătoare, dar la deschiderea pachetului am observat, ... (vezi toată discuția)
Colet deteriorat fan courier Neuronus Neuronus Buna ziua Am primit si eu ieri un colet (bicicleta) si am ramas socat de modul cum a fost transportata ,era singurul colet ramas in masina aruncat pe ... (vezi toată discuția)
Probleme privind despagubirea unui colet deteriorat de firma de curierat. Cosmin_A87 Cosmin_A87 Buna ziua. Am si eu probleme cu un colet (o bara de masina) care a fost expediat prin Fan Curier, coletul a ajuns la destinatar si a fost refuzat de catre ... (vezi toată discuția)