avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”

Activitate Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”

Răspuns la discuția Recuperare permis dupa solutie
Permisul dvs se anuleaza, dupa 6 luni de la data achitarii amenzii aveti dreptul sa va prezentati la examen pentru un alt permis.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@latka:
In practica, se mai prelungeste/acorda drept de circulatie, legal insa este asa cum spuneti dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca griderul a fost gasit asupra dvs, are legatura cu dvs, o sa fiti cercetat. Dosarul se face pentru detinere, consumul nu este incriminat.
V-am spus cand este posibil, ce nelamurire mai aveti?
Luati legatura cu un avocat sa ii explicati detaliat situatia de fapt si sa va spuna ce sa faceti.
Daca ati fost condamnat la amenda penala, permisul se anuleaza si aveti dreptul sa va prezentati la examen pentru un nou permis in termen de 6 luni de la achitarea amenzii.
Discutati aceste aspecte cu consilierul de la probatiune.
Dvs va constituiti parte civila in procesul penal si solicitati daune materiale si morale. Dar din cate inteleg, soferul o sa fie cercetat pentru parasirea locului accidentului si vatamare corporala din culpa. In ceea ce priveste vatamarea corporala din culpa, avand in vedere zilele de ingrijiri medicale, se va dispune clasarea, astfel ca pentru daune, trebuie sa va adresati instantei civile. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Prelevarea se face conform normelor metodologice stabilite prin Ordinul 1512/2013. Daca nu au fost respectate normele metodologice, va puteti exercita apararea in aceasta directie.
Probabil se dispune o solutie de renuntare la up, banuiesc ca aveti peste 16 ani.