avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine ce urineaza in dreptul ferestrei unui vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine ce urineaza in dreptul ferestrei unui vecin

Buna ziua,

Am o situatie mai penibila. Locuiesc in Bucuresti la bloc, cu un catelus. Uneori, cand il scot afara, face pipi in dreptul ferestrei unui vecin ce nu-i convine situatia, spunand ca eu il dresez sa faca asta ( e schizofrenic cu acte in regula) si va chema politia. De mentionat ca nu face sub fereastra lui, ci ne desparte un gard si o distanta de 3 metri.

Eu neputand sa ii comand cainelui unde sa isi faca nevoile, incalc vreo lege in cazul in care cheama politia ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:22, 3 Martie 2019
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si vecinul respectiv ar trebui sa va multumeasca ca ii dati ocazia sa traiasca tot timpul cu miros de pipi caine in fata geamului? Si, doar pipi? Chiar are tupeu si vecinul ala. 3 metri este o distanta imensa fata de geamul lui... Dar de ce doar cainele sa faca asta? incercati sa treceti la nivelul urmator.

Dupa cum ati expus problema nu cred ca sunteti pregatit sa detineti un animal de companie si, da, incalcati cea mai importanta lege din viata asta, care este mai presus de orice lege facuta de vreun parlament: legea bunului simt!
Asta este un raspuns pe langa subiect ce nu ar fi trebuit sa il publicati.
Nu am stat sa expun intreaga noastra relatie pe motiv ca nu merita. Nu este o persoana ce merita sa fie tratata cu bun simt, este o persoana cu schizofrenie ce mereu incearca sa ne faca viata un calvar tuturor locatarilor doar pentru ca el se plictiseste stand acasa (asistat social). Am incercat sa evit contactul cu el, de fiecare data cand scot cainele, il duc in brate pana in spatele blocului pentru a nu mai avea de aface cu el, dar se mai intampla ca atunci cand ne intoarcem in bloc sa ridice piciorul in zona geamului lui ( chiar si pentru un strop). Asa a reinceput conflictul nostru.

Puteti va rog, de dragul bunului simt, sa raspundeti pe subiect ? Asta daca veti mai continua discutia.

Multumesc.
Nu încălcați nici o lege. Sa cheme politia.
Multumesc frumos.
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun de regula reprezinta domeniu public
Inca nu exista dispozitie in vigoare care sa interzica animalelor cu sau fara stapan sa isi faca necesitatile fiziologice pe domeniul public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am ca propietara a catelusei mele calcata de o masina in parcare . floransse floransse buna ziua ,intr-o dimineata am iesit cu catelusa afara ,in fata blocului este strada circulabila de masini ,iar in spatele blocului este parcare de masini la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie elen2 elen2 buna ziua , va rog din suflet ajutati ma si pe mine cu un raspuns de un an de zile am grija de o catelusa frumoasa vreau sa o iau acasa där nu vrea sa vina in ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari vs caine anndra anndra ce se poate intampla cu cainele unui locatar din bloc avand in vedere ca unul din locatarii de pe scara a depus o actiune la instanta-obligatia de a face prin ... (vezi toată discuția)