avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Autorizarea unei distilării tuica
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Autorizarea unei distilării tuica

Va salut!
ma poate ajuta cineva cu niste informatii? Care sunt pasii de urmat pentru autorizarea unei distilerii, m-ar interesa sa produc bauturi spirtoase, tuica traditionala etc. cod caen 1101
Tot ce tine de anaf, accize, antrepozit fiscal, autorizatii, criterii ale tehnicii de productie
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:27, 10 Ianuarie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Taxe ptr acize zahariajulian zahariajulian [b]Buna ziua, as vrea sa stiu daca am o sc care are ca domeniu de activitate cod caen:,4617,4634,4725,4711 este cazul sa platesc acize daca fac distributie de ... (vezi toată discuția)
Producator bauturi alcoolice mihaelagalben mihaelagalben Buna ziua As dori sa produc tuica in regim de PF....as dori sa stiu ce pasi trebuie urmati pentru aceasta...am reusit sa ma documentez putin de pe internet, ... (vezi toată discuția)