avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua,in frumoasa noastra localitate a inceput ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua,in frumoasa noastra localitate a inceput campania electorala ...

Buna ziua,in frumoasa noastra localitate a inceput campania electorala si bineinteles si gesturile urate.De pe un cont de grup pe facebook au postat o fotografie cu actalul edil si cu sotul meu.Actualul edil ii spune(persoanei care a inregistrat o discutie)niste lucruri neadevarate si care ne aduc atingere si ne calomniaza(legate de familia noastra).As putea sa chem in instanta administratorul grupului care a publicat inregistrarea?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 06:25, 19 Aprilie 2024
Păi nu administratorul grupului e de vină, ci primarul care minte, nu? Eu așa am înțeles. Greșesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postarea unei fotografi dyadiana dyadiana Bună seara, pe rețeaua de socializare Facebook ce se întâmplă dacă îl ai pe cineva la prieteni și intri pe. Pagina lui și distribui o fotografie cu ... (vezi toată discuția)
Furt identitate alina_pn alina_pn Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta pentru insulte aduse pe grupuri existente pe facebook Roro23 Roro23 Exista un grup pe Facebook in care mi se aduc indirect insulte si calomnieri.:O Cum ca as fi angajat pe un anumit post deoarece sunt favorizat de anumite ... (vezi toată discuția)