avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, familia mea impreuna cu alte 7 familii ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, familia mea impreuna cu alte 7 familii locuim intr-un ...

Buna ziua,familia mea impreuna cu alte 7 familii,locuim intr-un bloc construit in anul 1965 pe raza localitatii Isalnita Dolj.In anii 2000,limitele teritoriale ale Municipiului Craiova s-au extins,au preluat in administrare si zona cu blocul si Municipalitatea a lasat blocul nostru in extravilan,fara un PUZ si fara nomenclatura stradala obligatorie pentru eliberare carte de identitate,mentionez ca toate cele 8 familii au contracte de proprietate,cadastru si carte funcciara pe extravilan,a fost singura varianta posibila.Dupa numeroase sesizari la Primarie pentru rezolvarea situatiei,raspunsul a fost ca noi proprietarii trebuie sa suportam costurile Puz-ului,costuri foarte mari pentru noi si nu ne permitem.
Intrebare - Daca blocul nostru a fost construit in anul 1965 cu toate autorizatiile si avizele necesare construirii,cu cadastru pe teritoriul localitatii Isalnita si dupa cumpararea apartamentelor cu dezmembrare, cadastru individual pe fiecare apartament ,cum putem obliga Primaria sa ne faca Puz,sa ne faca cale de acces,sa ne elibereze nomenclatura stradala tinand cont de aceste aspect?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:24, 23 Aprilie 2024
primaria nu face PUZ-uri, doar le aproba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, familia mea impreuna cu alte 7 familii,locuim legal ... Cotel Constantin Cotel Constantin Buna ziua, Familia mea impreuna cu alte 7 familii,locuim legal cu contracte de proprietate ,cadastru si carte funcciara intr-un bloc cu 8 apartamente ... (vezi toată discuția)
Cale de acces sau servitute Cotel Constantin Cotel Constantin Buna ziua.Ma numesc Constantin si locuiesc într-un apartament proprietate personală cu cadastru și intabulare în cartea funciară , situat într-un bloc ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului la vanzarea de imobile addy72 addy72 daca ai ordinul prefectului mai trebuie cadastru sl intabulare la vinzarea unui teren+casa (vezi toată discuția)