avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Inml poate elibera buletin de analiză toxicologică ( ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Inml poate elibera buletin de analiză toxicologică ( de ex ...

Inml poate elibera buletin de analiză toxicologică ( de ex alcoolemia) la cererea persoanei interesate și nu doar expertiza medico legală prin intermediul organului judiciar?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:43, 24 Aprilie 2024
Insistati pe acelasi subiect. Alcoolemia unei persoane poate fi ceruta pentru propria persoana (se emite buletin toxicologic) sau de catre organul judiciar (se intocmeste raport de expertiza medico-legala sau buletin toxicologic, dupa caz).
In cazul cercetarii unui accident de munca, ITM/ Inspectia muncii poate cere emiterea de buletin toxicologic privind alcoolemia pentru persoane implicate in producerea evenimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un angajator sa ceara inml ca persoana interesata sa afle ... Alinab01 Alinab01 Poate un angajator sa ceara Inml ca persoana interesata sa afle care este alcoolemia angajaților sai? Ce fel de act solicita, expertiza medico legala sau ... (vezi toată discuția)
Expertizele toxicologice pot fi efectuate de către inml la cererea ... Alinab01 Alinab01 Expertizele toxicologice pot fi efectuate de către Inml la cererea persoanelor interesate sau doar la cererea organelor judiciare? În drept, Hg 774/2004, og ... (vezi toată discuția)
Dosar nesoluționat din 01.12.2014 Tipa_Dana Tipa_Dana Bună ziua! În data de 30.11.2014 am suferit un accident la locul de muncă(restaurant \"Trafic\", Câmpulung Moldovenesc) , care s-a soldat cu moartea a 3 ... (vezi toată discuția)