avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot renunța la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot renunța la drepturile părintești

Buna ziua. Asi vrea sa stiu daca asi putea decade din drepturile părintești de buna voie. Am un copil care l am părăsit cu mama lui si nu mai vreau sa am drepturi pentru copil. Stie cineva?
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 15:54, 13 Mai 2024
O mare problema in vremurile noastre si o spun cu responsabilitate sunt copiii conceputi asa aiurea din relatii instabile, fara cap si fara coada(scuzati limbajul) ca un moft , fara sa isi dea seama ca daca ceva nu e ok, copilul iti ramane pe viata nu il poti aseza pe un raft intr-un dulap. Un copil ar trebui sa nu fie un accident sau ceva ce imi doresc astazi ff mult, iar maine m-am trezit mofturoasa si nu il mai vreau. Ar trebui un cuplu sa decida de comun acord daca isi doreste copii sau nu. Dar nu asa, l-am facut , iata-l , plateste. Nu e bine sa judecam asa oamenii, poate chiar daca exista o relatie , barbatul nu isi doreste copii, e optiunea fiecaruia si noi femeile trebuie sa fim atente si mature.
Au decis impreuna ca isi doresc un copil neaparat ? Este foarte important acest aspect. Pur si simplu sunt f multi oameni care nu isi doresc copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva bianca76 bianca76 buna ziua, Iata pe scurt povestea mea: am 37 ani,am fost casatorita 13 ani si in urma neintelegerilor am divortat in mai2013,la notar,de comun acord si...din ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi si pensie alimentara Maadragan Maadragan Buna ziua, Am un fiu de 8 anisori. Nu sunt si nici nu am fost casatorita legitim cu tatal acestuia, insa este trecut pe numele lui. As dori daca se poate sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vs custodie exclusiva andreiionel andreiionel sotia mea a introdus in cererea de divort custodia exclusiva si pensia alimentara. daca ipotetic voi fi scos din drepturi trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)