avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Am și eu o problemă,poate cineva s-a mai ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Am și eu o problemă,poate cineva s-a mai confruntat ...

Buna ziua! Am și eu o problemă,poate cineva s-a mai confruntat cu un caz asemănător.
Dacă cineva are carte de identitate provizorie și nu are trecută adresa în buletin ci doar sectorul unde locuiește poate să depună dosarul de pensionare? Eu cred că are dreptul.
Dar funcționara de la Casa de pensii i-a respins dosarul,nu l-a primit pentru că nu e trecută în buletin adresa . Va mulțumesc pentru orice răspuns sau sfat !
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
Dascălu Doina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dascălu Doina , utilizator 18:09, 10 Mai 2024
Tot eu răspund. Există posibilitatea unei declarații pe propria răspundere dată de solicitantul actului de identitate în fața lucrătorului serviciului public comunitar de evidență a persoanelor,iar polițistul de ordine publică trebuie să certifice existența unui imobil și faptul că solicitantul locuiește efectiv la adresa declarată. Art. 28 alin (1) lit.c din OUG 97/2005
Plus copie după actul de mână de vânzare a terenului si copie după certificatul de moștenitor ,după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)
Cum procedez daca detin chitanta de mina? costel01 costel01 locuiesc intr-un imobil construit de peste 40de ani.MAMA mea detine chitanta de mina la acest imobil,neavand act de proprietate.CA FIICA a dansei detin carte ... (vezi toată discuția)
Expirare ci cateldestept cateldestept Daca fiului meu de 24 ani i-a expirat cartea de identitate si eu nu mai doresc sa-l primesc in spatiu, pot sa-l evacuez? Apartamentul este al meu, mama lui, ... (vezi toată discuția)