avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... LOC PARCARE NECONSTRUIT DAR TOTUSI CUMPARAT
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

LOC PARCARE NECONSTRUIT DAR TOTUSI CUMPARAT

Buna ziua,

Ma confrunt si eu cu o problema. Acum 2 ani de zile am cumparat un apartament si un loc de parcare suprateran. Toate au fost achizitionate prin credit ipotecar. De mai bine de 2 ani eu inca nu am intrat in posesia locului de parcare pe motiv ca acesta inca nu este construit si am primit unul provizoriu subteran. Sincera sa fiu nici nu cred ca se va mai construi, insa eu doresc sa fiu propietar pe locul pe care l am achizionat sau pe altul dar sa stiu ca este al meu. Pot sa fac ceva in cazul acesta? Adica in cazul in care as dori sa vand, practic ce scrie in contract nu ar fi in concordanta cu ce as oferi.... M-ar ajuta tare mult un raspuns/sfat cu privire la ce as putea sa fac in aceasta situatie... :(
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2024
vladalexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:18, 29 Aprilie 2024
Buna ziua, aveti extras de carte funciara? apare locul de parcare pe acel extras?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare fara cota parte indiviza EUR/GBP EUR/GBP Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential construit in 2018. Complexul are o parcare subterana pe 2 nivele si una supraterana. Accesul la parcarea ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobiliară - se evaluează și parcarea kingac kingac Am achiziționat un imobil, la care apare cu titlu de accesoriu parcarea subterană. Urmează să semnăm actele pentru un credit ipotecar și aș vrea să ... (vezi toată discuția)
Obligațiile unui constructor de blocuri CarmenUng CarmenUng Buna ziua, Va prezint următoarea situație: Am cumpărat un apartament intr un bloc nou construit. Curtea blocului este destul de mică de jur ... (vezi toată discuția)