avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere chitanta cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere chitanta cheltuieli judiciare

Buna ziua,
Am avut de platit 350 lei cheltuieli judiciare. Am platit si am fost sa depun chitanta originala la judecatorie, acolo politistul de la intrare mi-a cerut chitanta, dupa ce i-am inmanat-o a dat-o unui coleg de-al dansului care a intrat intr-o camera cu ea, a iesit si mi-a zis ca e totul ok si am plecat.
Intrebarea mea este nu trebuia sa imi dea nimic scris precum ca am depus chitanta?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 22:09, 9 Mai 2024
Buna ziua!

Ar fi fost indicat sa fi facut o copie/fotografie de pe chitanta/dovada de plata, pe care sa o pastrati pentru orice eventualitate. Daca nu aveti nicio dovada in acest sens, cel mai bine dati un telefon maine in timpul programului de lucru cu publicul sau mergeti personal, si intrebati acolo daca chitanta in orginal a fost inregistrata in mod corespunzator.

Succes!
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat
Multumesc pentru raspuns @Alina-Andreea Plugaru,
Am facut si scanare, copie simpla si copie legalizata la notar, sper sa nu fie surprize.
Ce cheltuieli judiciare? Taxa de timbru intr-un dosar pe rol sau ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecată,lămuriri lotuss lotuss Vă rog sa-mi spuneți cum se procedează.La depunerea Plângerii ,în care solicit cheltuieli de judecata ,ce trebuie să fac ? -atașez un opis al ... (vezi toată discuția)
Achitare timbru judiciar sinad sinad Buna ziua! Am deschis o actiune pentru recuperarea unei taxe auto si am trimis-o prin posta la Tribunal fara sa platesc timbrul judiciar (distanta de la mine ... (vezi toată discuția)
Chitanta onorariu avocat costel_57 costel_57 Buna ziua, Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ... (vezi toată discuția)