avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Poza făcută fără acord
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Poza făcută fără acord

Lucrez in cadrul unui eveniment și mi-am luat o pauza de 10 minute. Toate taskurile mele sunt făcute, nu exista probleme. Coordonatoarea mi-a făcut poza fara acordul meu și când am întrebat-o de ce mi-a făcut poze mi-a răspuns "pentru că așa vreau eu". Menționez că nu am semnat un acord în care sa fiu fotografiata. Intenția ei este probabil sa se plângă șefului. Pot sa o reclam? I-am spus să șteargă poza și mi-a zis că e in spatiu public.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2024
Bleach1, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:35, 10 Mai 2024
ce nu e interzis e permis. in acord scrie ca nu sunteti de acord sa fiti fotografiata? puteti reclama doar in momentul in care poza e FOLOSITA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare poze fara acord... Obliterate Obliterate Am avut laptopului unui amic la mine,in care am pus niste poze pentru el.Acesta le-a publicat pe internet fara acordul meu. Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Facebook - pagina falsa mihaihutanas mihaihutanas buna ,as avea si eu o intrebare: daca o persoana iti face o adresa de facebook fara stirea ta si posteaza poze indecente, ce trebuie facut ?????? va rog sa ... (vezi toată discuția)
Este sau nu divulgare a informatiilor? Nonickname Nonickname Intr-o zi ca oricare alta,am mers la un magazin,apartinand aceluiasi lant de magazine in care lucrez si eu.Din intamplare vad un om care fura,mi-a zis sa nu ... (vezi toată discuția)