avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez intr-o companie ce activeaza in domeniul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez intr-o companie ce activeaza in domeniul constructiilor, ...

Lucrez intr-o companie ce activeaza in domeniul constructiilor, la ultimul salariu am primit cu 25% mai putin din suma totala, Salariul in contract este minim dar pana acum am luat mai mult, si au fost platite si la stat darile aferente. Problema este ca nu am fost anuntat inainte pe nici o cale. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:42, 14 Mai 2024
Ati vorbit cu angajatorul ?
Nu

Cornel Vasile a scris:

Ati vorbit cu angajatorul ?

Vorbiti cu acesta de ce ati primit suma respectiva, iar daca considerati ca este o nelegalitate sesizati ITM-ul si/sau promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz dintre banca si angajator liviu1802 liviu1802 Lucrez la o societate de unde primesc salariul pe card. In urma infiintarii popririlor pe conturi in toata reteaua bancara , bancile cu care angajatorul are ... (vezi toată discuția)
Retregerile salariale nejustificate in timpul preavizului LauraMirabela LauraMirabela Buna, Am si eu o problema si vreau cateva sfaturi despre cum ar fi corect sa procedez in situatia pe care urmeaza sa o relatez. Sunt angajata la o companie ... (vezi toată discuția)
Salar minim cukrasz_kata cukrasz_kata Buna dimineata! Lucrez ca lucrator comercial la un magazin de paine. Fiecare luna primim 500 lei ca avans, si din luna mai nu am mai primit nimic.Acum ieri ... (vezi toată discuția)