avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am facut o cerere pentru acord vanzare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am facut o cerere pentru acord vanzare imobil achizitionat ...

Buna ziua,
Am facut o cerere pentru acord vanzare imobil achizitionat prin programul Prima Casa la Ministerul Finantelor in data de 29.03.24.
Am primit confirmarea inregistrarii petitiei mele pe email(29.03).
Cf. ordin 33 din 21 februarie 2020, ar trebui sa primesc un raspuns in termen de maxim 45 de zile. Astazi se implinesc 45 de zile si am sunat la Minister de unde am primit raspunsul ca nu s-a ajuns inca la cererea mea si sa revin peste o saptamana.
Intrebarea mea: Unde as putea face reclamatie in acest caz?
Multumesc anticipat,
Bogdan
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:35, 13 Mai 2024
La instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal raspuns de la itm Sophia1975 Sophia1975 Bună ziua! Am inaintat o petitie/reclamatie la Ispectoratul Teritorial de Munca Bucuresti in legatura cu abuzurile, ilegalitatile angajatorului meu. Nu este ... (vezi toată discuția)
Reclamatie cnas Alina Glavan Alina Glavan Buna ziua, La inceputul lunii septembrie am trimis o reclamatie scrisa catre CNAS, prin posta, prin confirmare de primire, precum ca angajatorul intarzie sa ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns de la primarie Process Process Eu nu locuiesc in tara si acum 2 luni am trimis prin email o cerere la primaria unui oras mic din Moldova. De atunci nu am primit niciun raspuns, iar la ... (vezi toată discuția)