avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, desi s-a montat abuziv bariera de catre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, desi s-a montat abuziv bariera de catre presedintele celuilalt ...

Buna seara, desi s-a montat abuziv bariera de catre presed. celuilalt bloc si dezvoltator, am fost somata de dezvoltator sa comunic doar nr de tel doar a celor care au loc de parcare pt ca in 48 de ore se va pune in functiune. Ce se poate face in aceasta situatie pina la instanta, pt a impiedica punerea in functiune a barierei ( in afara de notificare )? Luand legatura cu CEXUL celuilalt bloc nici ei nu au fost de acord dar ce putem face sa impiedicam punerea in functiune a barierei ?
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2024
cirnu72, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:54, 14 Mai 2024
Pana la instanta fara notificari? Nu mai sunt actiuni juridice, incercati actiuni civile. Nu inteleg insa de ce respingeti din start anumite posibilitati, cred ca nu stiti cat de bine ar functiona unele. Oricum vorbiti cu un avocat sa vada a cui e proprietatea, care presedinte, al cui, ce dezvoltator, ce alta varianta de a accesa proprietatea aveti etc. Nu stim prea multe.
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2024
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata anita2007 anita2007 Speta este urmatoarea: bloc nou, amplasat perpendicular pe strada, cu spatiu de parcare privat sub bloc, accesul in bloc se face fie printr-o alee pietonala ... (vezi toată discuția)
O parte dintre proprietari am montat pe cheltuiala noastră un sistem de ridicare a barierei de la intrarea în complex. ne pot da ceilalți în judecată din acest motiv? selenamatake selenamatake Buna seara! Acum ceva timp.le-am propus celor din asociatia de proprietari sa montam un sistem in barierele de la intrarea in complex! Barierele noastre se ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am nevoie de sfatul d-voastra in urmatoarea problema ... cirnu72 cirnu72 Buna seara ! Am nevoie de sfatul d-voastra in urmatoarea problema - Intr-un ansamblu cu 2 blocuri din aceeasi curte se propune amplasarea unei bariere la ... (vezi toată discuția)