avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ,sotul meu a primit o citatie , dar a venit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ,sotul meu a primit o citatie , dar a venit pe adresa ...

Buna ziua ,sotul meu a primit o citatie , dar a venit pe adresa soacrei mele , daca nu se prezinta prima data la tribunal ....mai tarziu va putea pune probe la dosar? sunt inculpati in jur de 10 persoane dintre care 4 sunt plecati din tara.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 11:21, 15 Mai 2024
Buna ziua. Si dumneavoastra cu sotul dumneavoastra nu locuiti in acelasi loc cu soacra?
Buna dimineata , noi locuim in Baia mare si soacra mea la tara , o nepoata dea dansei le a trimis citatie( are si soacra si inca 3 frati dea sotului , dintre care doar ununl sta cu dansa)
Inseamna ca acolo isi are domiciliul dansul. Daca se considera necesara prezenta dansului pentru solutionarea cauzei, se poate emite impotriva sa mandat de aducere. Daca are posibilitatea sa mearga, in opinia mea ar trebui sa isi angajeze in primul rand un avocat si sa incerce sa se prezinte la toate termenele de judecata. Pentru a nu va trezi cu o solutie neplacuta din partea instantei la finalul procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Mihaela Drăghici Mihaela Drăghici Buna ziua ! Soțul meu a murit acum 5 ani , socrul meu sa prăpădit și el după 2 ani , soacra mea încă trăiește ! Întrebarea mea este dacă nepoata ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu GEORGIANA ZAMTA GEORGIANA ZAMTA Buna ziua m-am cununat cu sotul meu si acum am ramas fara buletin. Stăm în casă soacrei mele ea fiind proprietara si nu vrea sa ma ia in spatiu pt a mi se ... (vezi toată discuția)
BOER ANCA BOER ANCA Buna ziua! Sunt casatorita din 2003, an in care socrul meu a decedat. Soacra mea detine o casa, in care locuim impreuna. Dansa a intrat in posesia casei dupa ... (vezi toată discuția)