avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am primit acum două zile o amendă de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am primit acum două zile o amendă de circulație ...

Bună ziua. Am primit acum două zile o amendă de circulație din Austria. Data faptei fiind 23-11-2023 luată pe mașina firmei. Activitatea mea la această firmă a început în luna a 12-2023 și a durat in jur de două luni. Ce pot face in privința amenzi dacă patronul nu vrea să răspundă la telefon? Menționez că amenda a venit pe firmă și redirecționată către mine.
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2024
George stefu, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:39, 14 Mai 2024
Daca firma respectiva a fost cea care a redirectionat acel PV de contraventie, in care se specifica drept contravenient compania respectiva, nu aveti nici o problema.
Daca dvs. sunteti desemnat drept contravenient (asta datorita angajatorului care v-a declarat , fals, ca sofer in momentul respectiv), platiti amenda si angajati-va avocat pentru a da compania in judecata si cere despagubiri, dovedind in instanta ca la momentul respectiv nu erati angajatul lor. Cereti si plata cheltuielilor de judecata de catre intimat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv circulatie imedia imedia Daca nu am semnat si primit PV de contraventie la o amenda de circulatie care este termenul de prescriere a contraventiei daca nu am luat la cunostinta PV si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o amenda pentru lipsa rovinietei(am uitat ... Legal1228 Legal1228 Buna ziua! Am primit o amenda pentru lipsa rovinietei(am uitat complet ca a expirat) la 3 luni si cateva zile de la data faptei. In lege spune ca procesul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am fost amendat pentru depasirea vitezei legale, dar ... marius.77 marius.77 Buna ziua Am fost amendat pentru depasirea vitezei legale, dar acum am observat ca in procesul verbal la rubrica unde trebuia sa fiu eu completat (nume, date ... (vezi toată discuția)