avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare SRL ce cod/coduri Caen am nevoie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare SRL ce cod/coduri Caen am nevoie?

Înființare SRL ce cod/coduri Caen am nevoie pentru o activitate pe baza de Grup privat pe anumite platforme telegram și discord membrii vor plății lunar o subscripție pentru a continua șederea în grupul privat pe una din aceste 2 platforme din mediul online.Si ca o alta paranteza se pot adaugă si alte coduri Caen după ce firma s-a înființat? De ex alte coduri Caen pentru a putea întra la licitații de mașini din Alte tari + transportul lor.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Forma juridica potrivita pentru firma de it dragosca dragosca Salutare! Sunt programator, as vrea sa fac freelancing si as vrea sa-mi infiintez o forma juridica prin care sa pot face asta( in ultima vreme am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Srl-d: modificare coduri caen bogdanch bogdanch Am inregistrat un SRL-D. Mi-am definit cele toate cele 5 domenii de activitate / coduri CAEN permise la infiintare. Pot sa mai adaug si altele dupa ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)